jANSIGTET-UDADTIL_1DiegoSchoberSTANDOPLEVELSE – Make up Factory

Oplev de populære makeup produkter fra Make up Factory, der giver enhver mulighed for at opnå professionelle resultater, med produkter af højeste kvalitet. Bliv guidet gennem et univers af skønhed af Diego Schober, der er en globalt anerkendt makeup artist og stærk ambassadør for Make up factory. Diego har bl.a. været dommer ved DM i makeup ’17. Hans passion for kreativ makeup, skinner igennem i de elegante produkter.

Stand 7
Kl 14.20-15.10

 

jANSIGTET-UDADTIL_2DiegoSchober

STANDOPLEVELSE – GREEN PEEL®

Vores GREEN PEEL® workshop giver dig et indblik i medicinsk skønhed fra Dr. Med. Schrammek på basis af naturens egne råvarer! Der undervises i GREEN PEEL® URTEBEHANDLINGERNE som er effektive og intensive behandlinger, med 100% biologiske urter. Behandlingerne anbefales til: ar, akne, anti-aging, rynker, solskadet hud, pigment-forandringer, uren hud, dårlig blodcirkulation, foryngelse og genopbygning.

Stand 6
Kl 15.20-16.10

 

STANDOPLEVELSE – Guinot

Guinot er Frankrigs absolut førende hudpleje serie og tilbyder et stort udvalg af både hjemmepleje og behandlingsprodukter. Guinot kan købes i over 70 lande rundt om i verden, og leverer kvalitetsprodukter målrettet til behandling af øjne, læber, hals og ansigt, samt en længere række kropsprodukter. På denne workshop giver vi dig et solidt indblik i de nyeste produkter og behandlinger direkte fra skønne Paris.

Stand 10
Kl 12.00-13.00

 

jANSIGTET-UDADTIL_5DiegoSchober

STANDOPLEVELSE – Vampyr behandlingen/Skinpen PRP

Få et unikt indblik i den nyeste eksklusive, videnskabeligt udviklede foryngelsesbehandling fra Hollywood, populært kaldet Vampyrbehandlingen, der nu er kommet til Danmark. For at genoplive huden forbedres blodforsyningen, og dannelsen af nyt væv stimuleres. De unikke vævsfaktorer fra egen krop (PRP-celler) har helende egenskaber, forbedrer blodforsyningen og stimulerer dannelsen af nyt væv.

Stand 1
Kl 14.20-15.20

 

jANSIGTET-UDADTIL_3DiegoSchober

STANDOPLEVELSE – derma.cosmetics

Få en smag for det medicinsk inspireret koncept fra Dr. Med. Schrammek, som kombinerer dermatologisk knowhow, med de nyeste og mest effektive ingredienser. Workshoppen præsenterer innovativ hudpleje der bringer huden i balance, samt giver den et sundt og smukt udseende. Hudplejeprodukterne er fri for bl.a. parabener, paraffin, mineralske olier og tilbyder problemløsende funktioner, der passer alle hudtilstande.

Stand 5
Kl 12.00-13.00

 

jANSIGTET-UDADTIL_4DiegoSchober

STANDOPLEVELSE – Skinpen Mikronålebehandling

Denne workshop giver et unikt indblik i SkinPen – et værktøj til seriøse kosmetologer, der ønsker mere resultat end traditionelle cremer kan levere. Skinpen skaber tusindvis af små fine mikro-kanaler i huden, som gør det muligt for serum at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden. Behandlingen stimulerer huden til at gendanne nyt collagent væv samt elastin, som fylder de fine kanaler op og gør huden stram og elastisk igen.

Stand 1
Kl 15.20-16.10

 

STANDOPLEVELSE – Intraceuticals Oxygenbehandling

Intraceuticals er den originale oxygenbehandling brugt af stjernerne i Hollywood, udvalgte 7-stjernede wellness centre og utallige TV-produktioner. NU er behandlingen kommet til Danmark, og vi giver dig et unikt indblik i fordelene ved Intraceuticals, info om produktsortimentet, samt en demonstration på en model, så du kan se øjeblikkelige resultater og muligheder for din egen klinik.

Stand 4
Kl 13.10-14.00

 

STANDOPLEVELSE – Observ 520 Hudanalyse

Observ Hudanalyse assisterer dig i at analysere kundens reelle hudproblemer og sammenholde disse med ønsker og behandlingsformer. Dette har vist sig giver mindst 20% mere salg af behandlinger hos klinikker, der benytter Observ. Vær på forkant med udviklingen og oplev apparatet på egen hånd, så du også kan gå i dybden med dine kunders fremtidige behandlingsforløb.

Stand 7
Kl 12.00-13.00

KØB BILLET HER!
TILBAGE