iPulse er næste generations skånsom behandling med IPL lys, imod uønsket hårvækst, pigmentering, karsprængning, hudforyngelse og acne.
iPulse repræsenterer en helt ny udvikling i Intense Pulse Lys teknologi og leverer flere fordele frem for konventionelle produkter på markedet. Fx. firkantede pulser der giver en uhørt styrke i hver ‘puls’ som overgår andre maskiners effektivitet.

Ipuls kommer fra en gruppe af de pionerer indenfor IPL lys der i 90’erne skabte de første maskiner. Ingeniørerne fra Ipuls er indehavere af adskillige patenter indenfor lysbehandling og de var de første der fik den amerikanske FDA godkendelse til rynkebehandling med lys og for behandling af acne.

Resultatet af ingeniørernes arbejde er Ipulse, som giver større effektivitet i en mindre kabinet, som med det store hoved kan behandle større hudområder med ét skud end andre produkter, hvilket gør behandlingen hurtigere for patient og behandler til begges glæde.

Ipulse er en 3. generations IPL maskine i modsætning til alle andre produkter på markedet der kun er 2. generations IPL maskiner. Dvs. at Ipulse kan levere en meget mere kompakt maskine, der ikke behøver vandkøling og dermed fylder mindre, koster mindre og er billigere i drift.

iPulse

Klik på disse link for at downloade dem til din computer:

1. Reference liste fra tilfredse brugere

2. Artikel om hvad IPL er og hvordan det virker:

3. Informationsbrev om IPL til helt nye kunder

4. Salgspræsentation (16mb)


iPulse er en af de få maskiner der tilbyder firkantede pulser som forbedrer resultatet og sikrer færre forbrændinger, samt den eneste der giver konstant spektrum output hvilket betyder at der kun behøves ét håndtag til alle typer behandlinger. Med 2 indbyggede lamper i stedet for kun én giver det et større behandlingsområde pr ’skud’ og det betyder at du kan behandle dobbelt så hurtigt og dermed behandle flere kunder i timen.konstant pulse

God fortjeneste på IPL / laser behandling

Skud til maskinerne koster 1 kr / stk. Hvis du f.eks., laver 2 armhuler vil der skulle bruges ca 6-8 skud, hvilket altså koster 6-8 kr. Og man tager ca 4-700 kr for armhuler og det tager 3 minutter. Så der er god fortjeneste.

En overlæbe bruger man måske max 3 skud på a 1 kr, og tager ca. 150-200 kr for 2 minutters arbejde.

model 300 behandling under arm (Small)


ipulse product serie alle 3 maskiner

Klik på links i teksten nedenunder for uddybende information:

Priser:

iPulse 200+ 125.000 kr

iPulse 300   155.000 kr

eller den helt nye:

ePulse som kun koster 85.000 kr.

Se brochure på den nye ePulse HER

Der er 2 års reklamationsret imod fabriksfejl på alle nye maskiner og maskinen leveres på adressen med et heldagskursus for 1 person. Ekstra personer 2.500 kr / stk.


Lige for øjeblikket har vi følgende gode brugt  tilbud:

iPulse 200+   6 år gammel, nu kun ​25.000 kr inkl. 3 mdr garanti

iPulse 200+   4 år gamel nu kun 49.000 kr inkl 6 mdr garanti

model i400    4 år gammel, nu kun 45.000 kr inkl. 3 mdr garanti​

Ved køb af brugt maskine tilbydes heldagskursus inkl. diplom til kun 5.000 kr.

Finansiering: Der tilbydes finansiering med ca 50% som startbetaling og resten over 12, 24 eller 36 måneder. Betingelse af firma eller personer bag ved ikke er registreret i RKI.

Bemærk reglerne for brug iht. Kosmetisk bekendtgørelse af 27.06.14.
Vigtigt: Læs Salgs & handelsbetingelser

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 33 13 05 05