Intraceuticals, også kendt som Madonna-behandlingen, bruges af alle kendte hollywood stjerner, specielt når de skal på den røde løber til award og Oscar shows. Derfor kaldes behandlingen også RED CARPET treatment.

Oprindeligt var det Madonna der som den første kendte stjerne fortalte omverden at hun holdt sin hud sund og ungdommelig ved jævnlige behandlinger.

En Rejuvenation Infusion er en kølende og afslappende behandling, der passer til alle hudtyper. Med blot én enkelt behandling vil din hud virke mange år yngre. Din ansigtshud vil være glat og pletfri, næret og fugtet, samt se strålende, frisk og forynget ud.

På blot 30 minutter bliver huden frisk, stram og hydreret. En komplet behandling på ca. 35-55 minutter koster typisk ca 1.200 kr. Gentages behandlingen i et kurforløb på 6 gange over 6 uger vil effekten kunne holde sig i op til 3 måneder. I et kurforløb får man plejeprodukter med hjem, der yderligere forstærker og forlænger resultatet.

Der er Intraceuticals ansigtsbehandlinger og cremer til alle hudtyper:

REJUVENATE: Fugter og opstrammer – Afhjælper alderstegn i huden – Modvirker fine linjer og rynker

OPULENCE: Lysner og opstrammer huden – Afhjælper ujævn pigmentering – Modvirker leverpletter

ATOXELENE: Modvirker aldertegn i huden – Udglatter fine linjer – Bekæmper aktivt rynker

CXLARITY: Afhjælper uren hud og Acne – Ideel til fedtet hud – formindsker store eller tilstoppede porer

Desuden findes serien Intraceuticals BOOSTER produkter, som gør det muligt at skræddersy en individuel behandling til din hud.

Forstå Intraceuticals 3-trins teknikken på 5 minutter. Læs HER