I en moderne hudplejeklinik er hudslibning i dag en essentiel behandling. Både som hudslibning i sig selv, men også i kombination med andre behandlinger. Med NV-95 kan du udføre flere typer behandlinger som normalt kræver flere maskiner, men som nu er samlet i en enkelt pladsbesparende maskine med LCD datadisplay:

Med diamant microdermabration kan du lave professionel hudslibning. Bruges mest til at fjerne det øverste lag af hudceller, hvilket medfører gendannelse af hud, minimerer fine linier, ar, ujævn pigmentering, solskader, acne, fedtet hud , hudorme mv. En diamant slibning kan afsluttes med en ultrasonisk fugtighedsbehandling, hvor cremer, vitaminer ol. systematisk arbejdes og varmes dybt ned i huden. Ultrasonisk funktionen dræber også bakterier i huden og kan opløse lokale fedtdepoter. F.eks. under hagen.

Kold/varme funktionen giver dig mulighed for enten at lukke eller åbne hudens porer. Koldfunktionen lindrer dejligt som afslutning på mange behandlinger af ansigtet – specielt slibning, peeling, IPL hårfjerning mv. hvor huden er blevet en smule irriteret.

Skin scrubberen bruges til mild fjernelse af overskydende hudceller. Den fungerer ved at ultralydssvingninger giver en micromassage af huden mens scrubberen føres hen over huden og dermed både stimulerer blodcirkulationen og fjerner overskydende døde hudceller.

En diamant dermabration maskine koster ofte op til 30.000 kr. eller mere. Med de små Nova Newface til under 7000 kr, er du i gang med microdermabration plus en masse andre funktioner, for en brøkdel af hvad dine kollegaer har betalt for deres maskine uden disse funktioner.

Download dokument med yderligere info om alle modellerne HER

Gå til webshop og se priser HER


NYHED

AQUA PEEL

https://www.youtube.com/watch?v=7unDb8WS9YM

Med den splinternye Aqua Peel hudsliber kombinerer du de bedste egenskaber fra diamanthudsliberen med blid, men effektiv slibning med naturligt vand, hvor du bade undgår udtørring af huden samt får mulighed for at indsluse serummer I samme arbejdsgang. Skynd dig at tilmelde dig gratis Introkursus, hvor du lærer teknikken  samt får diplom, inden du beslutter dig.

Se udsugning af hudorme / talgkirtler HER

Bestil HER

Kursusdatoer og bookning HER

Pris: 25.000 kr (se evt. tilbud på webshop HER)

Finansieret:

571 kr per måned og 0 kr i udbetaling. Bliv godkendt på 1 dag.
Ring og få et tilbud tilsendt på 33130505


Kursus i Diamant Microdermabration til professionelle

Med denne fantastiske 5 i 1 Diamant microdermabration fra Bella Beauty, kan du nu lave professionel hudslibning i din klinik, kunderne vil elske det fantastiske resultat denne maskine kan levere til dine kunders hud. Maskinen bruges  bla. til at fjerne det øverste lag af døde hudceller, hvilket medfører:

 • – Hurtigere gendannelse af hud.
 • – Minimerer fine linier.
 • – Ar efter feks. Acne.
 • – udglatter ujævn hud og pigmentering.
 • – Solskader
 • – Afhjælper fedtet hud.
 • – Minimere Comedoner, Milier og storporret hud mv.

Udover Diamant Microdermabration funktionen, kan maskinen levere Photon Lysterapi der aktiverer celler og vævet i huden, ultralyd der skånsomt fjerner olie og snavs og indsluser cremer og serums dybere i huden. Skinscrubber funktion til mildt at fjerne hudceller på selv den sarteste hud, og Kold/Varme funktion til at åbne eller lukke porre i huden mm.

Kursus 

Kursets varighed: 4 timer

Pris incl maskine og startpakke: 10.995,-

Kursets opbygning:

 •   Hygiejne
 •   Apparatlære og produkter.
 •   Diamant Microdermabration
 •   Ultralydsfunktion
 •   SkinScrubber
 •   Kold/Varme funktionen
 •   Photon Lysterapi
 •   Kontraindikationer
 •   Praktisk øvelse på model.

Har du ikke selv mulighed for at medbringe model til kurset, meddel da dette ved bestilling af kurset, så sørger vi for model til dig.

Kontakt os på tlf. 33130505 for yderligere information. Kursusdatoer og booking ses HER


07 wo background

Download dokument med yderligere info om alle modellerne HER

Gå til webshop og se priser HER