MESSE-Cbillede3DINNERSHOW

HVOR OG HVORNÅR?
Tidsrum for Dinner&Show: Lørdag d. 7. april kl 18.00-23.30 (lige efter messen)
Sted: Festsalen på Næsbyholm Slot, Næsbyholm Alle 9, 4171 Glumsø

PRIS
Pr. person: 495 kr –  KØB BILLET HER!

 

VI AFSLUTTER FESTEN MED DINNER&SHOW
Efter eventet giver vi dig muligheden for at fuldende oplevelsen med en herlig aften, når vi tænder op for Dinner&Show på Næsbyholm Slot efter messens afslutning. Nyd en lækker 3-retters slotsmiddag i festligt lag, i mens vi sørger for god underholdning, spændende konkurrencer og uforglemmelige indslag. Her får du tilmed muligheden for at styrke netværket inden for branchen, på en helt og aldeles unik måde. Vi har et begrænset antal pladser, så det er først til mølle, hvis du skal nyde en lækker aften, hvor du bl.a. vil opleve:

 

Makeup party by Make up Factory
Nyd et glas champagne eller hvidvin i spejlsalen, imens du lægger makeup med de skønne produkter fra Make up Factory – under kyndig vejledning af den dygtige Diego Schober. En ideel start på en festlig og farverig aften, hvor vi lader op til den store festsal åbnes.


Lækker 3-retters slotsmiddag
Vi tilbyder en gastronomisk 3-retters slotsmiddag med 1 glas vin, øl eller sodavand. En oplevelse for ganen og prikken over i’et på en aften, hvor du bliver forkælet i både krop og sjæl, i godt selskab og i smukke slotsomgivelser. Yderligere drikkevarer, kan selvfølgelig bestilles under hele aftenen.


Beauty Quiz Show
Hvilket internationalt brand oplevede størst vækst i 2017? Hvad er det latinske navn for hudens underste lag? Hvem ved mest om skønhedsbranchens mange facetter og hemmeligheder? Det er bord vs. bord og alle får en chance for at vinde lækre præmier – og så selvfølgelig håneretten resten af aftenen.


Stand up med Uffe Holm
Nyd fantastisk underholdning af en af landets mest fremtrædende komikere. Der er altid garanti for kvalitet og masser af grin når Uffe optræder med sit unikke standup materiale, som han leverer med en fantastisk timing og sikkerhed. Vi lover masser af humor og trætte lattermuskler!


Bella Beauty Awards
Vi hylder vores hårdtarbejdende forhandlere, med et unikt award show, hvor vi udnævner den bedste klinik inden for Guinot, Skinpen, GREEN PEEL, Make up Factory, Intraceuticals, derma.cosmetics, être belle og Diamant hudslibning. Hvem ved – måske er det din klinik, der løber med prisen?


La Tita Flamingo Show 
Nyd et rytmisk og medrivende flamingo show af La Tita Flamingo Show. En musikalsk oplevelse af de større med heftige toner, skarpe dansesko og masser af varme. Lad sanserne få frit spil, når toner fra de varmere himmelstrøg, sætter endnu mere gang i festlighederne.


Skønne toner fra DJ’en
Middagen og underholdningen akkompagneres af skønne toner fra en af landets førende DJ’s. Glæd dig til en aften fyldt med god musik, så selv dine ører bliver forkælede, og kridt gerne danseskoene, når en god blanding af gamle og nye hits brøler ud i den store festsal.

KØB BILLET HER!
TILBAGE