Kærlighedshåndtag, ridebukser, dobbelthage og topmave er genstridige fedtdepoter, der ofte er genetisk eller hormonelt betingede og som ikke forsvinder ved slankekure eller motion. Disse depoter kan nu fjernes ved en metode, hvor man fryser cellerne ned således at de går til grunde og ikke kommer igen.

 

CRYO FEDTFRYSNING er et ikke kirurgisk indgreb, men foregår ved at man afkøler det genstridige område med et eller flere kølehåndtag, mens du sidder i en behandlerstol og slapper af eller ser TV. Ved hjælp af en kontrolleret nedkøling af fedtvævet starter en nedbrydning af selve fedtcellerne. Nedbrydningen løber over flere uger, og cellerne går til grunde og bortskaffes via lymfesystemet. Det endelige resultat ses efter 2-3 måneder. Hud, muskler, blodkar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden. Der fjernes ca 15-25% af fedtcellerne i et område per behandling, hvorfor der ofte skal flere behandlinger til før ønsket resultat opnås. Fedtfrysning er ingen slankekur og fjerner ikke fedtet inde blandt organerne, men kun fedtet lige under huden.

FUSIOMED Fedt-frysningsmaskinen er gennemprøvet teknologi udviklet i Italien, CE og TÜV certifi ceret med mange års erfaringer fra hele Europa. FUSIOMED kan behandle fl ere områder på en gang. Både et stort på maven og/eller fl ere små på hofter, arme, knæ. FUSIOMED er desuden udstyret med enestående teknologi kaldet TissueActive der både masserer og elektrostimulerer det behandlede område og herved opnår bedre resultater samt minimerer blå mærker. Typiske behandlingsområder er:

  • Mave, øvre og nedre
  • Flanker (kærlighedhåndtag)
  • Bh-dellen
  • Lår, yder og inder
  • Mormorarme
  • Mandebryster
  • Dobbelthage

Priser:

Grundmodel 4 medium håndtag: 195.000 kr.
2 x små håndtag 55.000 kr.
1 x Stort håndtag 60.000 kr.
Rullebord: 4.000 kr.

Finansieret:
Startbetaling 50.000 kr og 48 måneder á 4.222 kr.

Alle priser er excl. moms

Indtjening:
De fleste seriøse steder tager imellem 3.000 og 8.000 for behandling af 1-2 områder (Mave eller lår osv.). Selv hvis du sætter en konkurrencemæssig attraktiv pris på 2.500 kr vil din maskine betale sig hjem med blot 2 behandlinger om måneden, da den kan leases for blot 4.222 om måneden. Så har man 4 behandlinger om ugen á 2.500 giver det en månedlig omsætning på 40-50.000 kr.