Bella Remove template2

Hvis aldrig du har hørt om Elektrokosmetik metoden, så er du gået glip af muligheden for at skabe her-og-nu resultater på dine patienter / kunder plus en god indtjening i din klinik.

Elektrokosmetik  er en metode hvor man med en såkaldt hyfreqator fjerner ’dippedutter’ og uregelmæssigheder på huden som vi alle har. Hvis du tæller på dig selv eller den der sidder nærmest dig, har du/de sikkert mindst 10 leverpletter, hudknopper, talgknopper, fibromer, karsprængninger eller andre ting på hud som man kunne tænke sig at få fjernet.

 • Karsprængninger
 • Leverpletter
 • Skintaks
 • Fibromer
 • Millier
 • Talgknopper
 • Kolesterolaflejninger

bella remove indikatione foto serie m BR navn2

Du kan med et Bella Remove apparat fjerne ethvert af ovenstående ting, på stedet, her og nu, på få minutter, for dine kunder.

Vi taler ikke om resultater efter 1 måned, eller 14 dage, eller 2 endda få dage. Men øjeblikkeligtFjern en karsprængning, en leverplet eller en hudknop på få sekunder!

Klik her for at se video med karsprængninger der forsvinder på sekunder. Og her en længere dansk version.

 • Et produkt der supplerer en hvilken som helst creme serie,da der er ting hvor man med cremer må give op eller det tager for længe at få resultater.
 • God fortjeneste. Pris pr. 15 minutters behandling 5-700 kr.
 • Kunden ser øjeblikkeligt resultatet. Ingen ventetid.
 • Kunderne kommer igen og igen
 • Finansiering mulig. Ring og hør.

Bella Remove – det elektrokosmetiske viskelæder er Amerikansk udviklet, med nøglekomponenter fra USA og Belgien. Produceret I Hong Kong og distribueret i scandinavien af Bella Beauty aps.

Kontant pris: 29.900 kr.  Se hele prislisten HER og brochuren HER

Serviceaftale

inklusiv:  Nåleholder / håndtag  =  Totalt: 29.900 kr excl. moms og ex kursus

Men … Køb ikke før du SELV har prøvet det. Lær alle teknikerne på et kursus og se hvordan du selv skaber resultater på rigtige kunder, inden du tager beslutningen om investering i et apparat. Kurset lærer dig alt hvad du skal vide teoretisk. Også om diverse hudsygdommme, kontraindikationer, hygiejne forhold samt modeller, som vil være parat til dig, da du skal selv udføre adskillige behandlinger af forskellige art, sådan at du får godt styr på at udføre behandlingen inden du går hjem. Hvis du består vil diplom blive tilsendt.

Pris Kursus om elektrokosmetik metoden:  3.000 kr for et kursus.

Det kan være hos os I KBH eller hos dig for en merpris af 1.000 kr + km/bropenge.

FAKTA BOX: Hyfreqator udsender en lav-energi, højfrekvens elektrisk impuls via en elektrode monteret direkte på håndtaget. Hyfreqator adskiller sig fra andre elektro-kirurgiske apparater ved at den IKKE er beregnet til at skære i med, og at den kan bruges på patienter uden bedøvelse. På grund af den lave energi der udsendes kan den kun bruges til desiccation, dvs. udtørring af mindre kosmetiske problemer oven på huden.
Desiccation, medfører at den elektriske energi dræber celler lige præcis hvor spidsen af nålen berører huden ved at opvarme cellen til en temperatur der er højere end den kan overleve ved. Denne metode kaldes desiccation fordi den fordamper vandet i cellen som damp (udtørring), hvilket efterlader huden hvid og udtørret uden egentlige forbrændningsskader. Den udtørrede hud vil falde af og efterlade et lille tørt sår af samme størrelse som en lille rift.

Vigtigt: Læs Salgs & handelsbetingelser