Hvad er Bella Lash?

EYELASH EXTENSIONS / ØJENVIPPE FORLÆNGELSE!

I modsætning til gammeldags øjenvipper klistres de ikke på huden, med deraf følgende kort holdbarhed. Med en ny utrolig teknik, limes de på, ét hår af gangen, i forlængelse af de eksisterende hår og falder oftest først af, når ens egne naturlige øjenvipper falder af.

v6jaq2jx3j1157622136paasaetning

Du kan vælge Bella Lash vipperne i både buketter (flares) og som en NYHED i ægte single MINK vipper, som syntetiske mink også kaldet FAUX Mink. De vælges i lige den farve, længde og tykkelse som man ønsker og mascara er derfor ikke nødvendig. De er også naturligt krumme så en eyecurler er ikke nødvendig. Tag bad, græd, eller svøm. Dine øjenvipper bliver siddende i 2-8 uger afhængig af valg af lim, brug af sealer, samt andre faktorer.

Som en af de få på markedet er Bella Lash standard limen XP3 FDA godkendt og består udelukkende af vegetabilsk materiale. Holdbarheden af denne antiallergi-lim er helt op til 6-8 uger for singles og 3-5 uger for buketter.

Mange vælger flares, som på ca 30 minutter giver et fyldigt og imponerende udseende. Og desuden er en hel del billigere.Single mink vipper holder længere og ser mere naturlige ud, det er luxus behandlingen, men fordi det tager længere tid at sætte på er prisen også højere.

Prisen varierer mellem 400 kr. og 800 kr. for buketter samt mellem 900 kr. og 1.500 kr. for Mink vipper, for den første påsætning. Det varierer fra salon til salon, men også pga. antallet af vipper der påsættes, dvs den tid det tager.

Bemærk: Første gang holder det noget kortere tid, da man endnu ikke har vænnet sig til lange vipper og man derfor gnider sig i øjnene om natten.

Spørg om prisen for Bella Lash og genopfyldning hos din lokale skønhedssalon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *